üzenet partnerprogram 18%
Üdvözöljük a(z) PE-KO Line Kft. - Bemutatóterem webáruházban!
____________________________________________________________________________________________

Webes megjelenés lehetőségét keresi jó helyen jár a PE-KO Line Kft. lapján!

Azon a honlapon, ami nem csak a bemutatkozást, de a megismerésünket is lehetővé teszi. Reményeim szerint megtalál minden fontos adatot cégünkről webhelyünkön, ami szükséges ahhoz, hogy működésünk jogi hátterét is leellenőrizhesse. Mint látja  a www.pekoline.hu oldal bemutató webáruházként is működik, kínált szolgáltatásainkat akár itt is megrendelheti, de javaslom, hogy  igény esetén vegye fel a kapcsolatot velünk, hiszen akár csak egy egyszerű honlap kialakítása is személyes információcserét igényel.

A PE-KO Line olyan cégeknek, vállalkozóknak (mikro, kis, középvállalkozásnak)  és oktatással, képzéssel foglalkozóknak kínál alternatívát, ahol a honlap, e-learning rendszer és webáruház elkészíttetésénél három fő szempontnak kell  érvényesülni:

Komplex teljes körű (A-Z-ig) szolgáltatásunkat kihasználva minden olyan szükséges ügyintézést átvállalunk, mely szükséges a webáruházak, honlapok , e-learning rendszerek működéséhez! (Tárhely ügyintézés, domain név igénylése) Természetesenvállaljuk az általunk készített áruházak, weblapok és e-learning rendszerek üzemeltetéséhez szükséges betanítást, vagy elvárásnak megfelelően akár a folyamatos üzemeltetést is.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akciók

Bemutatóterem

  • Joomla
  • VirtueMart
  • Moodle
  • OpenCart
  • PE-KO Line Kft.
Az OpenCart támogatásával, a magyar fordítás Pataki Zoltán átal.
PE-KO Line Kft. - Bemutatóterem © 2014